İçeriğe geç

Türk Telekom Aile Paketinden Nasıl Çıkılır

Türk Telekom ailece tarifesinden nasıl çıkılır?

Paylaşımda bulunan kişi sizseniz, CANCEL COMMON 15GB yazıp 2050’ye SMS göndermelisiniz. Paylaşımınız iptal edildiğinde planınız başlangıç ​​planına geçecektir. Başlangıç ​​planının detayları için buraya tıklayın.

Türk Telekom aile profili nasıl kaldırılır?

Güvenli İnternet Servisi’ni SMS ile de iptal edebilirsiniz: İPTALLER İÇİN: GÜVENLİ İPTAL yazıp 3371’e SMS gönderebilirsiniz.

Türk Telekom ebeveyn kontrolü nasıl kapatılır?

Türk Telekom web sitesine gidin. “Online İşlem Merkezi”ne tıklayın ve müşteri numaranızı ve şifrenizi girin. Ana sayfada “Güvenli İnternet” seçeneğini bulun ve “Kapat” düğmesine tıklayın. Güvenli internet hizmetini devre dışı bırakmak için gerekli bilgileri girin ve işlemi tamamlayın.

Türk Telekom aile profili ne?

Aile profili: Aile profili “kara liste” yöntemiyle çalışır. Bu profil içerisinde zararlı içerikli web sitelerine erişim mümkün değildir. Aile profili içerisinde çocuk profiline ek olarak kişisel sayfalara, forumlara ve paylaşım sayfalarına erişim mümkündür.

Türk Telekom tarife paketi nasıl iptal edilir?

Ev internet aboneliğinizi, Türk Telekom Online İşlem Merkezi üzerinden başvuruda bulunarak, Türk Telekom ofislerine/grup mağazalarına şahsen başvurarak, kimliğinizi ve imzalı dilekçenizi 0(312) 306 07 16 numaralı faksa göndererek veya e-devlet sistemini kullanarak iptal ettirebilirsiniz. Diğer makaleler…

Türk Telekom aile paketi kalktı mı?

24 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Ailece tarifeleri 24 fatura dönemi taahhüdüyle abonelik satın alımlarına kapalıdır.

Aile modunu nasıl kapatabilirim?

Bir web tarayıcısı aracılığıyla aile. Kişinin adının yanındaki tıklayın ve Bu çocuğun hesabı için onayı kaldır’ı seçin. Onay kaldırıldıktan sonra aile grubuna geri dönün. Kaldırmayı tamamlamak için Aile Grubundan Kaldır’ı seçin.

Aile paketi Türk Telekom nasıl yapılır?

Tarifeye, Türk Telekom şubelerinden, internet satış kanalından veya mevcut Türk Telekom faturalı mobil bağlantınız varsa çağrı merkezini arayıp TT AILEM 30 TARİFELERİ yazıp 5555’e SMS göndererek geçiş yapabilirsiniz.

Aile internet profili nasıl kapatılır?

SECURE CANCEL yazıp 2500’e kısa mesaj göndererek Güvenli İnternet Servisi’ni kullanmayı bırakabilirsiniz. SECURE QUERY yazıp 2500’e kısa mesaj göndererek hangi profili kullandığınızı sorgulayabilirsiniz. Ücretsizdir.

Aile korumasını nasıl iptal ederim?

Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın. Uygunsuz sonuçları gizlemek için sağ üstteki profil resminize dokunun veya başlangıç ​​ayarlarına dokunun. Uygunsuz sonuçlar filtresini açın veya kapatın.

Ebeveyn erişimi nasıl silinir?

İpuçları: Ebeveyn Google hesabınızda oturum açın. Sol menüden Hesap Bilgileri’ni seçin.

Türk Telekom güvenli mod nasıl kapatılır?

Ev interneti kullanımında Güvenli İnternet’i devre dışı bırakmak isteyen kullanıcılar mesaj alanına “SECURE CANCEL” yazıp 6606’ya mesaj gönderebilirler. Ancak mobil kullanıcılar için “SECURE CANCEL” yazıp 2500’e mesaj göndermeniz gerekmektedir.

Türk Telekom aile profili nasıl değiştirilir?

Müşterilerimiz, Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayarak güvenli internet profillerinde değişiklik yapabilirler. Online İşlemler: Müşterilerimiz, Türk Telekom Online İşlemler web sitesi veya uygulamasına giriş yaparak profil değişikliklerini gerçekleştirebilirler.

Türk Telekom aile kilidi nasıl açılır?

Müşterilerimiz, Türk Telekom Online İşlemler web sitesi veya uygulaması üzerinden giriş yaparak profil değişikliklerini gerçekleştirebilirler. SMS Kanalı: Türk Telekom Mobil hattınızda aktifleştirmek istediğiniz filtrenin fonksiyon kodunu 2500’e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Güvenli interneti nasıl devre dışı bırakılır?

Güvenli İnternet Hizmetini nasıl alabilirim/iptal edebilirim? Güvenli İnternet Hizmetini iptal etmek için “GÜVENLİ İPTAL” yazıp 2500’e SMS gönderebilirsiniz.

Türk Telekom tarifesi nasıl değiştirilir?

– İşlemler genellikle Türk Telekom 444 5 444 müşteri hizmetleri hattını arayarak yapılmaktadır. – Tarife ve paket değişiklikleri Türk Telekom şubelerine giderek de yapılabilmektedir. – SMS ile kısa kod gönderilerek işlem yapılabilmektedir.

Türk Telekom aile tarifesi ne kadar?

Türk Telekom Ailem Prime 30GB tarifesiTürk Telekom Ailem Prime 30GB tarifesiZorunlu aylık ücret645 TL**Zorunlu olmayan aylık ücret1290 TLAylık ücretsiz mobil internet30 GBAylık ücretsiz her iki yöne konuşma süresi1000 dk9 ek hat

Türk Telekom Prime tarifesinden nasıl çıkılır?

Usle Ol 10GB planındaki internetinizi, PRIME STOP yazıp 5555’e göndererek aylık 3TL ek ücret karşılığında durdurabilirsiniz.

Türk Telekom aile paketi nasıl oluyor?

Türk Telekom mobil bağlantınız yoksa ve faturayı bir aileniz ödemek zorundaysa, Aile 6GB planına hak kazanırsınız. Plan aktivasyon işleminiz tamamlandıktan sonra, kişi başı 30 TL* karşılığında paylaşmak istediğiniz kişileri 4 kişiye kadar ekleyebilirsiniz.

Kaynak: heceegitim.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir