İçeriğe geç

Yalın Ve Tuba Ünsal Neden Ayrıldı

Yalın Tuba Ünsal’ı kiminle aldattı?

Mad Spears, sevgilisi Jason’dan ayrıldı. Tuba, karısını terk ettiği Ünsal Yalın’ı zarif güzelliğiyle yakaladığında, ortalık karıştı. Bu “saldırı” olayı, Yalın ve bir zamanlar evlenmek istediği ancak ailesinin istememesi nedeniyle ayrıldığı eski sevgilisi Derin Mermerce ile bir balık tutma gezisinde gerçekleşti.

Tuba Ünsal kime aşıktı?

Tuba Ünsal’ın bir yıllık sevgilisi Serdar Turan’dan ayrıldığı haberini ilk kez benden duydunuz.

Yalın kimlerle sevgili oldu?

Sevgilisi Hazal Emre’ye bakarak “Sen En Güzeli” ve “Her Şey Sensin” adlı sevilen şarkılarını söyledi. Milliyet’in haberine göre çıkışta gazetecilerle buluşan şarkıcı sadece gülümsedi. Yalın, evlilikle ilgili sorulara “Hayırlısıyla” yanıtını verdi.

Yalin kimi aldatti?

Şarkıcı Yalın, bir buçuk yıldır aşık olduğu sevgilisi Hazal Emre’den, ünlü bir oyuncuyla yakınlaştığı için ayrıldığını açıkladı.

Tuba Ünsal namaz kılıyor mu?

Tuba Ünsal: Kur’an okuyorum, namaz kılıyorum ve artık utanmıyorum – YouTube.

Yalın karısını aldattı mı?

Tuba Ünsal Tuba Ünsal, 2006 yılında boşandığı eşi Cem Cantaş ile evliyken adı şarkıcı Yalın ile aşk iddialarına karışmıştı. Çift, evliliklerini kurtaramayıp bitirme kararı aldı.

Tuba Ünsal’ın çocuğu kimden?

Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden ise Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.

Tuba Ünsal’ın sevgilisi Yusuf Aydın kimdir?

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal ile iş adamı Yusuf Aydın’ın Bodrum Torba’da kaldıkları otelin iskelesinde öpüştükleri anların kameraya yansıdığı iddia edildi. İddiaya göre, Ahmet Nazif Zorlu’nun torunu olan Yusuf Aydın, Turgut Aydın Holding’de mali işler müdürü olarak görev yapıyor.

Tuba Ünsal FMF mi?

Ünlü oyuncu paylaşımına şu ifadeleri ekledi: “Dün gece geçirdiğim FMF atağı nedeniyle yatırıldığım hastanenin personeline teşekkür etmek istiyorum. Hayatımın en zor gecesiydi sanırım. “Elimi tutan ve acımı dindirmek için koşan herkese kalbimin bir parçasını bıraktım,” dedi.

Yalın kime aşık?

Yalın, Beren Saat ile aşk yaşadığını itiraf etti, ardından ortalık karıştı 😳27 Haziran 2024

Demet Akalın kimlerle sevgili oldu?

Demet AkalınEğitimBarbaros Hayrettin LisesiMeslekŞarkıcı Model (eski) TV yıldızıEvlilikOğuz Kayhan (2006 doğumlu; 2006 doğumlu) Önder Bekensir (2010 doğumlu; 2010 doğumlu) Okan Kurt (2012 doğumlu; 2018 doğumlu)Ortak(lar)İbrahim Kutluay ( 1997- 2001)14 daha fazla çizgiler

Yalın bekar mı?

Yalın ve Hazal Emre evleniyor.

Kenan Doğulu Yalın neden küstü?

YALIN, KENAN’LA GÖRÜNTÜLENDİ Ve kısa sürede bu yakınlık aşka dönüştü. Bu durum Yalın’ı rahatsız etti ve ünlü şarkıcı, yıllardır birlikte olduğu ve duygularını paylaştığı arkadaşına öfkelendi. Bu yüzden Yalın, geçtiğimiz günlerde Doğulu’nun doğum günü partisine katılmadı.

Ceyda Düvenci Eşini kiminle aldatti?

Bülent Şakrak’ın eşi Ceyda Düvenci’yi aldattığı ve evini yıktığı iddia edilen isim de ortaya çıktı.

Yalın ve Beren Saat sevgili mi?

– Öyle bir şey yok. Şimdi gülüyorum. Çok fazla dizi izliyoruz ve böyle senaryolar yazmayı seviyoruz! Anlatıldığı gibi kırık bir kalp veya iki arkadaş arasında parçalanmış bir aşk diye bir şey yok.

Tuba Ünsal’ın çocuklarının babası kim?

Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden ise Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.

Tuba Ünsal hasta mı?

Oyuncu Tuba Ünsal, Instagram hesabından soru-cevap oturumuna ev sahipliği yaptı. *Sızdıran bağırsak sendromundan muzdarip olan Ünsal, “Belirtileri nelerdir?” sorusuna yanıt verdi. 39 yaşındaki Ünsal, “Sürekli şişkinlik, uykusuzluk ve tatminsizlik” dedi.

Tuba Ünsal nerede oturuyor?

Demet Akbağ, eşi ve oğluyla birlikte Hisarüstü’nde modernizm ve klasisizmin dengelendiği bir apartman dairesinde yaşıyor.

Tuba Ünsal ayrıldı mı?

Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre; Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Hintli milyarder sevgilisi Shirish Saraf’tan ayrıldı. Ünsal’ın ilişkilerini sonlandırmasının şeffaf birlikteliği gözlerden kaçmadı.

Kaynak: basdurakkemeralti.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir