İçeriğe geç

Çan Ilçesi Ile Çanakkale Arası Kaç Km

Çanakkale Çan arası kaç kilometredir?

Çanakkale şehir merkezinden Çan’a ulaşım Çanakkale merkezden Balıkesir yolu üzerinden özel aracınızla yola çıkarsanız yol yaklaşık 65 kilometredir. Bu yolculuk ortalama 58 dakika sürmektedir.

Çanakkale Çan arası kaç TL?

Çan-Çanakkale arası otobüs bileti fiyatları 259.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 259 civarında.

Çanakkale Çan hangi ilçeye bağlı?

Çan, Çanakkale ilinin coğrafi merkezinde bulunan bir ilçedir. Kuzeyinde Biga ve Lapseki ilçeleri, doğusunda Yenice, batısında ve güneyinde ise Çanakkale ve Bayramiç ilçeleri bulunmaktadır. Çanakkale-Balıkesir yolu ilçe sınırlarından geçmektedir. İlçe nüfusu 48.376 olup ilçe merkezinde 30 kişi yaşamaktadır.

Çanakkale Çan denize yakın mı?

Yenice ilçemiz Çanakkale ilinin sahil ilçelerinden biri değildir.

Çanakkale’den Çan’a Son otobüs kaçta?

Belediye otobüsleri sabah 06.30’dan akşam 22.30’a kadar hizmet veriyor. Haftanın 7 günü, 24 saat hizmet veren Çan Terminal Taksi ile ilçenin her yerine konforlu ve kısa bir yolculukla ulaşmak mümkün.

Çanakkale Biga Çan arası kaç kilometre?

Biga ile Çan arası mesafe 32 km olup en hızlı uçuşumuzla yolculuk yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Çanakkale Çan Neyi Meşhur?

Daha çok kaplıcalarıyla bilinen ilçe, bu açıdan hatırı sayılır sayıda yerli turisti kendisine çekmektedir. Çan ilçesinde görmeniz gereken doğal güzellikler: Çan Kaplıcası (Ataol Çan Thermal Hotel & Spa), Tepeköy Kaplıcası, Kocabaş Deresi ve Terzialan olarak sıralanmaktadır.

Çan Biga arası kaç para?

En popüler Biga Çan otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıBiga Çan Bilet FiyatlarıOrtalama seyahat süresiEfetur13 TL1 saat 30 dk Pamukkale Turizm22 TL1 saat 30 dk Alaşehir Sarıkız Turizm30 TL1 saat 30 dk Metro Turizm32 TL1 saat 30 dk

Çanakkale Çan kaç tane köyü var?

Yaşam. Çan ilçesine bağlı 1 belde ve 67 köy bulunmaktadır. Karakoca Ovası, Bahadırlı Ovası ve Helvacı Ovası en önemli ovalardır. İlçenin tek akarsuyu olan Kocabaş Deresi (Granikos) 90 km. uzunluğundadır.

Çanakkale’nin en büyük ilçesi nedir?

Yenice, Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alır ve alan bakımından Çanakkale’nin en büyük ilçesidir. Çanakkale ilinin güneydoğusunda yer alır. 76 köyü vardır. 1 beldesi (Kalkım Kasabası) ve 76 köyü vardır.

Çanakkale’nin en güzel ilçesi neresidir?

Yapay zeka analiziyle belirlenen Çanakkale’nin en güzel ilçesi Ezine, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri, lezzetli yemekleri ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Çanakkale Çan ne yetişir?

Çanakkale, iyi tarım uygulamaları kapsamındaki alan bakımından Türkiye’nin ilk 10 ili arasında yer almaktadır. Zeytin, şeftali, elma, domates, nektarin, üzüm ve kiraz olmak üzere toplam 20’den fazla ürün iyi tarım uygulamaları kapsamında yetiştirilmektedir.

Çan Çanakkale arası kaç kilometredir?

Çanakkale-Çan arası mesafe yaklaşık 73 km’dir.

Çanakkale Çan havası nasıl?

Parçalı bulutlu. Sıcak. Maksimum 30°C. Rüzgar N, 15 – 25 km/h.

Çanakkale Çan da hangi maden var?

Çanakkale ili kaolin, kaolenitik kil, kuvars, çimento hammaddeleri, mermer, barit, bentonit ve tuğla-kiremit hammaddeleri gibi endüstriyel hammaddeler açısından dikkate değer zenginliklere sahiptir. Kaolin yataklarının Çan ve Bayramiç ilçelerinde yoğunlaştığı görülmektedir.

Çanakkale Çan Bursa arası kaç saat?

Çan Bursa arası mesafe yaklaşık 216 km’dir. Kamil Koç ile Çan Bursa arası yolculuğunuz en az 3 saat sürecektir.

Çan ile izmir arası kaç kilometre?

Çan ile İzmir arası mesafe yaklaşık 418 km’dir. Kamil Koç ile Çan’dan İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık 6 saat 40 dakika sürmektedir.

Çanakkale Gelibolu Çanakkale merkez arası kaç km?

Otobüs Çanakkale – Gelibolu Çanakkale ile Gelibolu arası mesafe 37 km olup en hızlı servisimiz ile yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Çanakkale Biga arası kaç kilometredir?

Biga ile Çanakkale arası mesafe yaklaşık 93 km’dir. Kamil Koç ile Biga’dan Çanakkale’ye yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Kaynak: gundogduasfalt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir