İçeriğe geç

Ankara-Niğde Otoyol Ücreti Nasıl Ödenir

Niğde Ankara otoyolu kaç TL 2024?

Motorway Tolls 2024Motorway Entry and Exit ZoneMotorway Tolls 2024 (Automobile)Northern Marmara MotorwayKınalı – Fatih120 TLNorthern Marmara-Anatolian MotorwayKurnaköy – TEM Akyazı280 TLAnkara – Niğde MotorwayAnkara Alan – Niğde Alan410 TLNemen – Aliağa Çandarlı MotorwayMenemen – Çandarlı160 TL9 more rows•3 days ago

Plakaya gelen otoyol ücreti nasıl ödenir?

Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. Bu bankaların şubelerinden ve internet bankacılığı sistemlerinden, igs..tr web sitesinden veya OTOYOL A.Ş.’den ihlal sorgulaması yaptıktan sonra “Ödeme Yap” seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu işlemi mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

HGS olmadan geçiş ücreti nasıl ödenir?

HGS ile ücretsiz otomatik geçiş sistemini kullanabilirsiniz. Gişe sisteminde HGS’nin yanı sıra nakit, banka kartı veya kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz. HGS etiketiniz yoksa nakit/banka kartı/kredi kartı ile ödeme yapmak için bilet almayı unutmayın.

Otoyol ücretini nereden ödeyebilirim?

Ziraat Bankası veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ve bu bankaların internet bankacılığı sistemleri, igs..tr web sitesi veya OTOYOL A.Ş. mobil uygulaması üzerinden yapılabilir.

HGS kaç para 2024?

HGS Etiket Ücreti 2024 HGS Etiket için HGS başvuru ücreti 175 TL, HGS Kart için ise 325 TL’dir. HGS başvuru ücreti 1-2-3-4-5-6’dır. Bu tüm etiket sınıfları için geçerlidir.

HGS kaçak geçiş cezası ne kadar 2024?

Abonelik açılmadığı takdirde ücret tahsil edilemediği için buna kaçak geçiş denir. HGS’den kaçak geçen sürücüye ceza kesilir. Kaçak HGS geçiş ücreti 2024 yılında HGS ücretinin dört katı olarak hesaplanır.

E-devletten HGS ödenir mi?

e-Devlet ile HGS yükleme PTT’den aldığınız HGS bakiyenizi, e-Devlet’te Kurumlar sayfasının PTT alt sayfasında yer alan HGS yükleme servisini kullanarak yükleyebilirsiniz.

Otoyol geçiş ücreti HGS ile ödenir mi?

HGS abonesiyim. Otoyol ücretini HGS ile ödeyebilir miyim? Evet.

Plakaya yazılan HGS borcu nasıl ödenir?

Bu işlem için HGS’nizin alındığı banka şubesine giderek HGS ödemesi veya yüklemesi yapabilir veya HGS’nizi aldığınız bankanın internet şubesine giriş yaparak HGS ödeme veya yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

HGS yok otobandan geçtim ne yapmalıyım?

Yasadışı geçiş yaptıysanız, aboneliğinizi iki hafta içinde tamamlamanız veya bakiyenizi yüklemeniz gerekir, aksi takdirde ceza ücretinizi ödemek zorunda kalırsınız. HGS aboneliğiniz olmadan veya yetersiz bakiyeyle köprü ve otoyollardan geçerseniz, ayrıca geçiş ücretinin 4 katı tutarında ceza ücreti ödemeniz gerekir.

HGS yoksa Otobandan Nasıl Geçilir 2024?

Aracınızda HGS yoksa aracın plaka numarası hesaplanacaktır. Aracınızı tamamen durdurmanıza veya gişeden geçmek için araçtan inmenize gerek yoktur; sadece önerilen hızda fren yapıp ilgili gişeden geçebilirsiniz.

HGS’si olmayan araçlar ne yapacak?

HGS etiketi aboneliği olmayan araçların plaka fotoğrafları çekilir ve ödemeler zamanında yapılmazsa yasal takip sistemleri aracılığıyla ücretler toplanır. Bu tür ücret toplama, araç sınıfına ve kat edilen mesafeye göre yapılır.

Niğde Ankara otoyolu kaç TL?

2024 Otoyol geçiş ücretleri Otoyol giriş ve çıkış bölgesi Geçiş ücreti (otomobil)Ankara-Niğde OtoyoluAnkara Get – Niğde Gölcük295 TLGebze-Orhangazi-İzmirOsmangazi Köprüsü – İzmir Çıkışı984 TLİzmir-Aydın OtoyoluIşıkkent – Aydın Batı ı29 TLİzmir Çeşme. KarayoluSe ferihisar – Çeşme21 TL9 hat devamı•6. Mayıs 2024

Ziraat Bankası otoyol ücreti ödeme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. Bu bankaların şubelerinden ve internet bankacılığı sistemlerinden, igs..tr web sitesinden veya OTOYOL A.Ş.’den ihlal sorgulaması yaptıktan sonra “Ödeme Yap” seçeneğini kullanabilirsiniz. Bunu telefonunuza mobil uygulamayı indirerek yapabilirsiniz.

Otoyol geçiş ihlali nereden ödenir?

Otoyol ve köprülerden yapılan OGS geçiş ihlallerine ilişkin cezalar, Kurumumuz web sitesinde (www..tr) yer alan İhlalli Geçiş Sorgulama ve Ödeme Ekranı’ndan veya herhangi bir PTT şubesine gidilerek araç plaka numarası belirtilerek 351113 posta çeki hesabına ödenebilmektedir.

Ankara Niğde arası ne kadar?

Ankara ile Niğde arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara ile Niğde arasındaki toplam mesafe 344 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Otoyollar ne zaman ücretsiz 2024?

Bayram süresince köprü ve otoyollar 15 Haziran Cumartesi günü saat 00:00’dan 24 Haziran Pazartesi günü saat 07:00’ye kadar ücretsiz kullanılabilecektir.

Cebeci Tüneli Ücreti 2024 Ne Kadar?

2024 Avrasya Tüneli geçiş ücreti 1. sınıf araçlar için 156 TL, 2. sınıf araçlar için 234 TL, 6. sınıf araçlar için 60,8 TL’dir. Gece tarifesinde ise bu ücretler 1. sınıf araçlar için 78 TL, 2. sınıf araçlar için 117 TL, 6. sınıf araçlar için 30,4 TL’dir.

Otoyol ücreti nasıl öğrenilir?

Gişelerden geçerken hız sınırı var mı? www..tr web sitesindeki “İŞLETME” sekmelerinden erişebileceğiniz “Ücret Hesaplama” alt sekmesinden giriş ve çıkış yaptığınız gişeleri ve araç sınıfınızı seçerek ödenecek güncel ücreti hesaplayabilirsiniz.

Kaynak: comfystool.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir