İçeriğe geç

Dolap Uygulama Sahibi Kim

Dolap kime ait?

Dolap. İkinci el ürün platformu Dolap, 2016 yılında kurulmuş ve 2018 yılında Trendyol’a satılmıştır. Kullanıcıların giymedikleri veya nadiren giydikleri ve kurtulmak istedikleri kıyafetleri sattıkları platformda, 200 farklı kategoride yaklaşık 25 milyon ürün bulunduğu tahmin edilmektedir.

Dolap uygulamasının kurucusu kimdir?

Dolap kurucusu Hande İzmirlioğlu: 254 bin kadının geçim kaynağı ikinci el eşya satışından geliyor Yazının tamamını görmek için lütfen abone olun. ABONE OL Abone iseniz giriş yapın.

Dolabın sahibi kimdir?

Kurucusu ve CEO’su Hande İzmirlioğlu ile Dolap’ın tarihini konuştuk: Dolap nasıl kuruldu? 30 Kasım 2019

Dolap uygulaması hangi ülkeye ait?

Nisan 2016’da Cenk Çivici, Yiğit Darçın ve Hande İzmirlioğlu tarafından kurulan Dolap, Earlybird destekli bir girişim olup ilk mobil uygulamasını Temmuz ayında yayınladı.

Dolap hangi banka ile çalışıyor?

Ziraat Bankası A.Ş.

Dolap’un kaç üyesi var?

Dolap’ın şu anda toplam 7 milyon üyesiyle iki yıldır Türkiye’de pazar lideri olduğunu söyleyebiliriz. Dolap, 2018’de yüzde 450 büyüme oranı yakaladı ve 2022’ye kadar olan satış hedefi 5 milyar TL.

Dolap güvenli mi?

Ödemem güvenli mi? Evet, sipariş tamamlanana kadar Dolap’ın güvenli ödeme havuzunda tutulur ve siparişiniz tamamlanana kadar ödemeniz satıcıya iletilmez.

Dolap Trendyol’dan ayrıldı mı?

Trendyol – Trendyol’da Sat – Yenile.

Dolap hangi firmayla anlaşmalı?

Dolap Kodu ile tüm gönderilerinizi MNG, PTT, Yurtiçi ve Sürat Kargo aracılığıyla, gönderim anında hiçbir ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Metin Akpınar Aydolap’ın sahibi kimdir?

Metin Akpınar Aydolap Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Öner, iş hayatını ve gelecek hedeflerini Quality – Quality Dergisi’ne anlattı.

Trendyol dolap nedir?

Dolap, Trendyol güvencesiyle hayata geçirilen ikinci el satış platformudur. Kullanılmış veya kullanılmamış ürünler belirli bir komisyon karşılığında satılabilir. Dolap’a üye olmak ve ürün eklemek tamamen ücretsizdir.

Raydolap kimin?

1997 yılında Türkiye’de ilk kez raylı dolap geliştirmeye ve üretmeye başlayan firma, bir evin tüm ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretmeye devam ediyor ve Türkiye’nin birçok yerinde showroom’ları bulunuyor.

Dolap CEO’su kim?

8. Hande İzmirlioğlu – Gardırop Uygulamasının Kurucusu Google Play Store’da 10 milyondan fazla kişi tarafından indirilen uygulama, ikinci el kıyafet alışverişi dendiğinde akla gelen ilk isim Hande İzmirlioğlu’nu haline getirdi.

Dolapta en çok ne satılıyor?

Dolap’ta en çok satılan ürünlerin başında pantolon, günlük elbise, spor ayakkabı, bluz, gömlek, tişört ve sweatshirt gelirken, Dolap aynı zamanda lüks markalara uygun fiyatlarla daha kolay ulaşma imkânı da sağlıyor.

Dolap ne kadar komisyon alıyor?

Alıcılara servis bedeli sunuluyor: 0 ile 149 TL arasında satın alınan her ürün için 9,99 TL servis bedeli kesilecek. 150 ile 249 TL arasında satın alınan ürünler için 16,99 TL komisyon kesilecek. Satın aldığınız ürünlerin ödemesi 250 ile 4999 TL arasında ise %8 komisyon kesilecek.

Dolap hangi firmayla anlaşmalı?

Dolap Kodu ile tüm gönderilerinizi MNG, PTT, Yurtiçi ve Sürat Kargo aracılığıyla, gönderim anında hiçbir ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Dolap trendyolun mu?

Dolap, Trendyol güvenliğiyle ikinci el alışverişi yapmanızı sağlayan Türkiye’nin lider ikinci el platformudur. Milyonlarca kullanıcı hiç kullanmadığı veya artık ihtiyaç duymadığı ürünleri bu platformda en ucuz fiyatlarla satmaktadır. Bu makale sizin için yararlı oldu mu?

Dolap uygulamasında kargo kime ait?

Kargo ücretinin alıcı mı yoksa satıcı mı tarafından ödeneceğini satıcı belirler. Satışa sunulan ürün alıcı olarak seçilse bile aşağıdaki durumlarda kargo masraflarını satıcı karşılar. 250 ₺ ve üzeri siparişlerde kargo masrafları satıcıya aittir.

Dolap güvenli mi?

Ödemem güvenli mi? Evet, sipariş tamamlanana kadar Dolap’ın güvenli ödeme havuzunda tutulur ve siparişiniz tamamlanana kadar ödemeniz satıcıya iletilmez.

Kaynak: solac.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir