İçeriğe geç

Türk Telekom 30 Gb Gece Paketi Nasıl Iptal Edilir

Türk Telekom Gece 30 GB Nasıl İptal Edilir?

Planınızı iptal etmek için “CANCEL CORPORATE 30GB MONTHLY” yazıp 5555’e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz; iptal etmediğiniz sürece, faturalandırıldığınızda planınız otomatik olarak yenilenecektir. İptal ederseniz, fatura tarihine kadar kalan kullanım haklarınızı kullanabilirsiniz.

Türk Telekom 30 GB Gece Paketi Ne Kadar?

Sahur İnternet paketi için paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 9,18 TL’dir. Paket kapsamında fatura dönemi boyunca 00:00 – 06:00 saatleri arasında 30 GB yurt içi internet kullanımıyla cebinizden internete erişebilirsiniz.

Türk Telekom paket iptal etme nasıl yapılır?

Ev internet aboneliğinizi, Türk Telekom Online İşlem Merkezi üzerinden başvuruda bulunarak, Türk Telekom ofislerine/grup mağazalarına şahsen başvurarak, kimliğinizi ve imzalı dilekçenizi 0(312) 306 07 16 numaralı faksa göndererek veya e-devlet sistemini kullanarak iptal ettirebilirsiniz. Diğer makaleler…

Türk Telekom Gece Paketi Nasıl Yapılır?

Detaylı bilgi için tıklayın. 10GB NIGHT yazıp 5555’e gönderin. Paket ücretlerine KDV ve ÖİV dahildir. Paket kapsamında ülke içinde İnternet APN üzerinden veri yükleme ve indirme için internet kullanım hakları verilmektedir.

Türk Telekom Paketmatik Gece 30 GB Nasıl Yapılır?

Paketmatik Gece 30 GB Ek internet paketleri yalnızca Mobil Online İşlemler Uygulaması üzerinden alınabilmektedir. Paketmatik, müşterinin fatura dönemine denk gelen fatura döneminin ilk haftasında açılır. … Paketlerin kullanım hakkı, müşteriye SMS gönderilmesiyle başlar.

Türk Telekom gece paketi kaçtan kaça?

Hatları tek yönlü/çift yönlü görüşmelere kapalı olan müşteriler kampanyadan faydalanamaz. Kampanya, hat aktif edildikten sonra tekrar kullanılabilir. Gece paketleri kapsamındaki mobil internet avantajları 00:00 ile 06:00 saatleri arasındadır.

Türk Telekom 30 GB faturalı kaç TL?

Digital Prime 30GB planıPlan taahhüdü ile fiyat**280TLPlan taahhüdü olmadan fiyat***560TLİnternetiniz bittiğinde kullanım ücretleriGüncel aşım ücretleri için tıklayın.Dakikalarınız bittiğinde kullanım ücretleriGüncel aşım ücretleri için tıklayın.

Türk Telekom tarife değişikliğinde cayma bedeli var mı?

Üstelik taahhüt ve çekim ücreti derdi olmadan Türk Telekom’un yenilenen mobil altyapısını denemenin tam zamanı! Türk Telekom Ferah Tarifeler, müşterilerimizin taahhütlerinin ilk 3 ayı boyunca çekim ücreti talep etmiyor.

Türk Telekom aylık 30 GB izle paketi nedir?

30 GB Aylık İzleme Paketini hemen alın ve YouTube, Netflix, Tivibu GO, BluTV, Beinconnect ve TOD’a gönlünüzce bağlanın! Paketin fiyatı, yeni hat tesisinde tahsil edilen kablosuz lisans ücretini ve Özel İletişim Vergisi’ni (ÖİV) içermez, ancak önceden tahsil edilir.

Abonelik nasıl iptal edilir?

Aboneliklerinizi Google Play’de yönetin. Android cihazınızda Google Play’de Abonelikler’e gidin. Duraklatmak istediğiniz aboneliği seçin. Ödemeleri duraklat’a dokunun. Ödemeleri duraklatmak istediğiniz zaman dilimini ayarlayın.

Ekstra paket nasıl iptal edilir?

Paketinizi iptal etmek için CANCEL EXTRA 5GB yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderebilir veya müşteri hizmetlerimizi arayarak iptal edebilirsiniz; iptal etmediğiniz sürece paketiniz her fatura döneminde otomatik olarak yenilenecektir.

Türk Telekom Söz 5555 Nedir?

SMS ile taahhütte bulunmak için SOZ yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekmektedir. Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimleri taahhüt edilen fatura döneminden itibaren geçerli olup 12 fatura dönemi boyunca geçerlidir. (Fatura döneminden itibaren 12 fatura dönemi boyunca geçerlidir.)

Gece paketi 30 GB nasıl iptal edilir?

Süper Gece 30GB paketini iptal etmek için “SÜPER GECE 30GB İPTAL” yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.

Gece paketi ne demek?

Gece paketi. Gece paketiyle aracınız daha da etkileyici görünür: araçtaki parlak siyah boya geçişleri aracınıza çarpıcı kontrast öğeler kazandırır. Akıcı geçişlere sahip gece paketi aracınızın sizi yansıtabilmesi için tasarlanmıştır. AIR BODY CONTROL, havalı süspansiyon sistemi.

Türk Telekom Gece 10 GB Nasıl İptal Edilir?

Paketinizi iptal etmek için CANCEL EXTRA 10GB MONTHLY yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz; iptal etmediğiniz takdirde paketiniz faturalandırma sırasında otomatik olarak yenilenecektir.

Türk Telekom aylık 30 GB izle paketi nedir?

30 GB Aylık İzleme Paketini hemen alın ve YouTube, Netflix, Tivibu GO, BluTV, Beinconnect ve TOD’a gönlünüzce bağlanın! Paketin fiyatı, yeni hat tesisinde tahsil edilen kablosuz lisans ücretini ve Özel İletişim Vergisi’ni (ÖİV) içermez, ancak önceden tahsil edilir.

Yakmayan 30 GB nasıl yapılır?

Pakete kayıt işlemi SMS, müşteri hizmetleri veya satış noktaları aracılığıyla yapılabilir. Paketi iptal etmek için 5555’e CANNOT BE CANCELLED 30GB yazıp SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Essiz 30 GB nedir?

Her fatura döneminde benzersiz 30 GB paketinin bir parçası olarak cebinizden 30 GB yurt içi İnternet kullanımıyla İnternete bağlanabilirsiniz. Paketlerin bir parçası olarak sunulan İnternet kullanım hakkı fatura döneminde tüketilmezse bir sonraki döneme devretmez ve faturalama sırasında iptal edilir.

Mobil yasa 30 GB paketi nasıl yapılır?

Nasıl satın alınır? Güncel ücretler için buraya tıklayın. Paketler 5555’e SMS göndererek veya Türk Telekom şubelerinden kredi kartı, banka kartı veya nakit ödeme yaparak veya online işlem uygulaması üzerinden satın alınabilir.

Kaynak: mediapolgroup.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir